Gastvrij en bourgondisch genieten

Culinair, bourgondisch en gezellig. Drie ingrediënten die op Oisterwijk van toepassing zijn. Kom samen lunchen, dineren of gezellig borrelen. Geniet van de sfeervolle cafés, restaurants en terrassen in het centrum van Oisterwijk, Moergestel of Haaren. Of in het buitengebied, want ook hier is het heerlijk toeven op een gezellig terras, in een knus café of bij een mooi restaurant. 

Oisterwijk en omgeving staat ook bekend om haar streekproducten. Je proeft en shopt hier lekkernijen met een 'boer'gondische inslag: van eerlijk vlees tot verse zuivel en van overheerlijke aardbeien en asperges tot huisgerookte paling.

(H)eerlijk lokaal

In ons bourgondische Brabant doen we niets liever dan samen eten en drinken. Onze boeren, bakkers en brouwers maken daarom de lekkerste en mooiste producten. Ook in Oisterwijk kun je allerlei streekproducten kopen.

Zoetigheid en meer Bij Robèrt'

Oisterwijks trots in de Leerfabriek: ambachtelijke broden en hoogwaardige patisserie- en chocoladeproducten van Robèrt van Beckhoven. Als je zelf ook heel graag bakt en kookt en je kennis en vaardigheden wilt verbeteren is een cursus van 'Bij Robèrt' de juiste keuze.

 

Bezoek 'Bij Robèrt'