Leerfabriek KVL

Unieke hotspot in Oisterwijk

Van een verlaten plek is de Leerfabriek KVL nu een unieke hotspot voor Oisterwijk en omgeving. Je ervaart kunst bij het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC), je haalt brood en gebak Bij Robèrt, drinkt de lekkerste koffie bij Rozema & Van Schijndel, geniet van een lekkere lunch bij De Kazerne en dat alles in een indrukwekkende industriële setting.

U-gebouw 

In het hart van de voormalige leerfabriek, het U-gebouw, vind je het nieuwe NEO KVL Hotel bij Tasigo met 68 moderne kamers. Het hotel heeft een prachtig atrium.

Ketelhuis

Het voormalige Ketelhuis van Leerfabriek KVL in Oisterwijk is getransformeerd tot Work In Brew: een unieke locatie waar werken, eten en drinken, vergaderen, historie én een bierbrouwerij hand in hand gaan. De entree leidt je langs een 100 jaar oude stoommachine, waarna je de indrukwekkende horecaruimte binnenkomt. Op afspraak kun je een rondleiding krijgen langs De Stoommachine.

 • Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC)

  Kom kijken bij deze keramiekwerkplaats en zie hoe kunstenaars, ontwerpers en architecten van over de hele wereld van klei kunst maken.

  Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC)
 • De Kazerne

  Letterlijk en figuurlijk het verlengstuk van de bakkerij van Robèrt. Laat je verrassen met zoete en hartige lekkernijen uit eigen patisserie en boulangerie.

  De Kazerne
 • Koffiebranderij Rozema & van Schijndel

  Proef en ruik en ervaar dat koffie méér is.

  Koffiebranderij Rozema & van Schijndel
 • Work in Brew

  Ervaar hoe op deze unieke locatie werken, eten en drinken, vergaderen, historie én een bierbrouwerij hand in hand gaan.

  Work in Brew