Leerfabriek KVL

De voormalig grootste lederfabriek van Europa krijgt vorm in de Leerfabriek KVL met het thema ‘Ambachtsplaats voor creativiTIJD’. Groot en klein, gevestigd en beginnend, commercieel en cultureel. Het is de mix van ondernemers en functies die er voor zorgt dat het bruist op Leerfabriek KVL. Een broedplaats voor authentieke producten, ideeën, plannen en bloeiende bedrijfsconcepten. Je kunt er ambachtelijke producten kopen, een bezoek brengen aan het Europees Keramisch Werkcentrum of een bedrijfs- of groepsuitje organiseren. KVL bruist en vind je aan de Almystraat 14 in Oisterwijk!

Robèrt van Beckhoven

Bij Bakker Robèrt, bekend van 'Heel Holland Bakt', staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ambachtelijke broden, patisserie en chocoladeproducten, alles wordt zo duurzaam mogelijk gemaakt van de beste ingrediënten.

Europees Keramisch Werkcentrum

Een internationale werkplaats waar kunstenaars, ontwerpers en architecten de technische en artistieke mogelijkheden van keramiek verkennen.

Escape Room

Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen moet je zien te ontsnappen uit een kamer.

Koffiebranderij Rozema & van Schijndel

Proef en ruik en ervaar dat koffie méér is.

Kafé van Leer

Kafé Van Leer is een plek om geschiedenis te snuiven en kennis te maken met de ‘Ambachtsplaats voor creativiTIJD’