Leerfabriek KVL

Unieke hotspot in Oisterwijk

Van een verlaten plek is de Leerfabriek KVL nu een unieke hotspot voor Oisterwijk en omgeving. Je ervaart kunst bij het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC), je haalt brood en gebak Bij Robèrt, drinkt de lekkerste koffie bij Rozema & Van Schijndel, beleeft het verleden met een rondleiding, geniet van een lekkere lunch bij De Kazerne en dat alles in een indrukwekkende industriële setting.

U-gebouw 

In het hart van de voormalige leerfabriek, het U-gebouw, vind je het nieuwe NEO KVL Hotel bij Tasigo met 68 moderne kamers. Het hotel heeft een prachtig atrium.

Ketelhuis

Het voormalige Ketelhuis van Leerfabriek KVL in Oisterwijk is getransformeerd tot Work In Brew: een unieke locatie waar werken, eten en drinken, vergaderen, historie én een bierbrouwerij hand in hand gaan. De entree leidt je langs een 100 jaar oude stoommachine, waarna je de indrukwekkende horecaruimte binnenkomt. Helaas is het restaurant tijdelijk gesloten.

 • Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC)

  Een internationale werkplaats waar kunstenaars, ontwerpers en architecten de technische en artistieke mogelijkheden van keramiek verkennen.

  Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC)
 • Rondleiding KVL

  Ervaar de bedrijvigheid op Leerfabriek KVL tijdens een gratis rondleiding door het terrein en de gebouwen.

  Rondleiding KVL
 • Koffiebranderij Rozema & van Schijndel

  Proef en ruik en ervaar dat koffie méér is.

  Koffiebranderij Rozema & van Schijndel