Leerfabriek KVL

Hippe hotspot in Oisterwijk

Van een verlaten plek is de Leerfabriek KVL nu een levendige en unieke hotspot voor Oisterwijk en omgeving. Er werken ongeveer 60 bedrijven en er komen dagelijks 500 bezoekers. Zij lunchen of dineren bij De Kazerne en Keuken van Leer, halen gebak Bij Robèrt, genieten van kunst bij het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC), drinken koffie bij Rozema & Van Schijndel, dansen bij Danserswijk en komen om te beleven. 

U-gebouw wordt dé place to be

In het U-gebouw, dat op dit moment wordt gerenoveerd, komen appartementen, expositieruimten, kantoren, kleinschalige foodmarket, ondergrondse parkeergarage en faciliteiten voor educatie, sport en wellness.

Ketelhuis: walhalla voor bier 0,0%

In het Ketelhuis wordt hard gewerkt aan de nieuwe bestemming: een unieke bierbrouwerij in combinatie met horeca, werken, vergaderen en beleven. Naast de unieke 0.0% bierbrouwerij is de prachtige stoommachine een van de eyecatchers van dit gebouw. Een bezoek brengen wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten. In het najaar van 2019 is het open voor publiek.

De Kazerne

Voor heerlijk room- en softijs, wafels, crêpes, milkshakes en ijskoffies, maar ook voor andere lekkere drankjes ben je bij deze luxe ijssalon aan het juiste adres.

Sundaymorning@ekwc

Een internationale werkplaats waar kunstenaars, ontwerpers en architecten de technische en artistieke mogelijkheden van keramiek verkennen.

Rondleiding KVL

Ervaar de bedrijvigheid op Leerfabriek KVL tijdens een gratis rondleiding door het terrein en de gebouwen

Koffiebranderij Rozema & van Schijndel

Proef en ruik en ervaar dat koffie méér is.

Keuken van Leer

Keuken Van Leer is het restaurant van Robèrt van Beckhoven. Hier geniet je van Brabantse gastvrijheid, ambachtelijke producten uit eigen bakkerij en gerechten met vakmanschap bereid.