Ontdek de omgeving

Oisterwijk heeft een ideale ligging tussen de drie grote steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch en dichtbij de populaire attracties Efteling en Beekse Bergen. Ook ben je zo in het schitterende Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Vanuit Oisterwijk kun je dus een veelzijdig verblijf beleven. Wil je langer verblijven, dan heb je genoeg verblijfsaccomodaties waaruit je kunt kiezen.

Op stap in de omgeving

Op stap in de omgeving kan dus ook goed in de omliggende steden. Je vindt er tal van bezienswaardigheden, zoals het historische centrum met de Sint Jan en Binnendieze in Den Bosch, de industriele hotspot Strijp-S in Eindhoven en het Textiel Museum, Museum De Pont en het Spoorpark in Tilburg. Maar ook voor een bezoekje aan de Efteling in Kaatsheuvel en Safaripark de Beekse Bergen te Hilvarenbeek is Oisterwijk  een perfecte uitvalsbasis.

Oisterwijk ligt in het uitgestrekte gebied Het Groene Woud waar ook genoeg te zien en te doen is. Het is er rustig en groen en de variatie aan natuur, landschap en cultuur is groot. Genoeg reden om erop uit te trekken met het hele gezin. Ga wandelen, fietsen, skaten, paardrijden, ballonvaren of zelfs kanoën. Iedere keer is er weer iets nieuws te ontdekken in Het Groene Woud.