Meetings & events

Ontdek Oisterwijk met collega’s of relaties 

Dat Oisterwijk bekend is van de bossen en de vennen, wist je misschien al. En dat je hier goed kunt shoppen, eten en drinken ook. Maar wist je dat Oisterwijk ook allerlei bijzondere locaties, horeca en activiteiten biedt voor een training, vergadering, teamuitje, borrel of bedrijfsfeest?

Je kunt je bedrijfsuitje houden op een locatie verscholen in de bossen of juist op de bruisende Lind. Maar ook op het terrein van de vroegere Leerfabriek KVL of in het buitengebied kun je terecht voor de ideale meeting of event. Genoeg keuze dus in onze gemeente, die naast Oisterwijk bestaat uit Haaren, Heukelom en Moergestel bestaat. 

We hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren! 

Centrale ligging tussen de Brabantse steden

Oisterwijk ligt heel centraal in Noord-Brabant, dichtbij Tilburg en tussen Den Bosch, Eindhoven en Breda. Via de A58, A65 en N65 bereik je de vier kernen Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Heukelom gemakkelijk met de auto. Ook met het openbaar vervoer is Oisterwijk goed bereikbaar. Het dorp heeft een eigen treinstation en er rijden bussen naar Tilburg, Den Bosch en Best.

Met de PAREL Express of het treintje van Klein Oisterwijk kun je je door Oisterwijk verplaatsen of mee 'op tour' om de leukste plekjes van Oisterwijk te verkennen. Dit kan natuurlijk ook op de fiets of scooter die je huurt bij een van de lokale vehuurbedrijven.