Nationale Tweetaktdag

Tijdens de 31e Nationale Tweetaktdag zijn zo veel voertuigen met een tweetaktmotor te zien. Alle voertuigen komen om 10.00 uur samen op het parkeertterrein tegenover 't Draaiboompje in Moergestel. Dat levert een heel verrassende combinatie op van historische en moderne voertuigen, die elk een afspiegeling zijn van hun tijd. Waar vroeger vader in zijn dik-leren motorjas op zijn onverwoestbare DKW naar het werk reed, daar werd jaren later de Yamaha RD een product voor zijn stoere zoon met leren jack en vetkuif.

Van 10 tot 12.00 uur vindt er ook een kofferbakverkoop plaats van onderdelen. Om 12.00 uur gaan de voertuigen een toerrit van ca 60 of 80/90 kilomter rijden door het Brabantse landschap.

Contact

Parkeerplaats tegenover 't Draaiboompje
Oirschotsebaan 26 A
Moergestel
Plan je route

Meer informatie

Wanneer

  • Zondag 21 april 2024 om 10.00 uur

Prijzen

  • Gratis Voor bezoekers
  • € 12,50 Voor deelnemers. Op de dag zelf is de bijdrage € 15,00, dit kan alleen contant.
  • Inschrijven kan via het aanmeldformulier op de site of op de dag zelf. Alle geregistreerde voertuigen met een tweetaktmotor kunnen hieraan deelnemen ongeacht het bouwjaar. Er kunnen maximaal 200 voertuigen deelnemen. Betalende deelnemers ontvangen een rally-schild en een tegoedbon voor een versnapering bij terugkomst. Mensen hoeven zich alleen in te schrijven wanneer ze bestuurder zijn in de toertocht. Voor bijrijders is het event gratis.

Locatie