Shoppen in Oisterwijk

Het historische centrum van Oisterwijk heeft een uniek en gevarieerd winkelaanbod. Je vindt er veel leuke boetiekjes, modespeciaalzaken, bijzondere cadeauwinkels en delicatessenzaken waarvan het water in je mond loopt. Of je nu een compleet nieuwe garderobe zoekt, een paar nieuwe schoenen, een origineel cadeau of iets lekkers; in Oisterwijk hoef je niet ver te zoeken. En als je je voeten even rust wilt geven, zijn er meer dan genoeg horecagelegenheden en terrasjes. 

Vrijdagavond is het koopavond. De meeste winkels zijn dan tot 20.00 uur geopend. Iedere eerste zondag van de maand kun je ook van 12.00 - 17.00 uur gezellig winkelen.

Ontdek de parels

Shoppen in Oisterwijk staat garant voor een gezellig dagje uit! Bezoek De Lind en de Dorpsstraat, maar vergeet ook zeker de sfeervolle zijstraatjes niet.

Geniet van bekende winkels als Sissy Boy, Rituals en Pauw. Ontdek unieke winkels als Mayke en Roomer. En kies als foodliefhebber uit het ruime assortiment van delicatessen: heerlijke broden van Bij Robèrt, patisserie en chocolaterie van Cerisette of Saranne en de lekkerste kazen van speciale kaaswinkel Smaeck.