Bourgondisch Oisterwijk

Culinair, Bourgondisch en gezelligheid. Drie woorden die op Oisterwijk van toepassing zijn. Kom samen lunchen, dineren of gezellig borrelen. Geniet van de sfeervolle café's, restaurants en grote terrassen in het centrum. Maar ook in het buitengebied is het heerlijk toeven op een gezellig terras, in een knus café of bij een mooi restaurant. Het aanbod varieert, de kwaliteit staat vast. Oisterwijk op z'n best.

De Parel van Oisterwijk De Lind

De Lind is dé plek om een dagje heerlijk te vertoeven. Aan De Lind zitten verschillende restaurants, terrassen en andere eetgelegenheden. Het is niet moeilijk om tijdens jouw bezoek aan Oisterwijk, Parel in ’t groen, een leuke eetgelegenheid te vinden.

 

Bourgondisch Oisterwijk - in het centrum of buitengebied

Boshuis Venkraai

Boshuis Venkraai is in de Oisterwijkse bossen gevestigd tussen de tientallen vennen die dit gebied rijk is. Hier kun je lekker bijkomen en nieuwe energie opdoen onder het genot van een kop koffie, een heerlijke hap of een van de vele speciaal bieren die hier verkrijgbaar zijn.

Eethuys de Lind

In het Eethuys kun je genieten van diverse lunch-, vlees- en visgerechten. De maaltijdsalades met streekproducten worden vers bereid. Eethuys De Lind is in 2016 verkozen tot beste cafetaria van Nederland en daar is Oisterwijk trots op!

Saranne

Aan De Lind 15 kun je de gehele dag terecht voor lekkernijen zoals gebak, chocolade, macarons en delicatessen. Genieten van de knusse sfeer van oude elementen van glas-in-lood gecombineerd in een modern interieur.

Mie Pieters

Bij ''Mie Pieters' vind je heerlijke gerechten bereid met producten uit eigen streek. Ambachtelijk brood van Robert van Beckhoven, een lekkere zelfgemaakte soep, lunch of een hapje bij de borrel.

't Klauterwoud

Rib en Burger restaurant 't Klauterwoud is een gezellig familierestaurant voor jong en oud. Aan de ene zijde van het restaurant heb je uitzicht op het speeltoestel en aan de andere zijde heerst meer de rust met een heerlijk knapperend haardvuurtje.

Zoetigheden en meer 'Bij Robèrt'

Oisterwijks trots in de Leerfabriek: hoogwaardige patisserie producten van Robèrt van Beckhoven. Als je zelf ook heel graag bakt en kookt en je kennis en vaardigheden wilt verbeteren is een cursus van 'Bij Robèrt' de juiste keuze.

Bezoek 'Bij Robèrt'