Bourgondisch Oisterwijk

Culinair, bourgondisch en gezelligheid. Drie woorden die op Oisterwijk van toepassing zijn. Kom samen lunchen, dineren of gezellig borrelen. Geniet van de sfeervolle café's, restaurants en terrassen in het centrum van Oisterwijk, Moergestel of Haaren. Of in het buitengebied, want ook hier is het heerlijk toeven op een gezellig terras, in een knus café of bij een mooi restaurant. Het aanbod varieert, de kwaliteit staat vast. Oisterwijk op z'n best!

Kom genieten!

 • Boshuis Venkraai

  Boshuis Venkraai ligt middenin de Oisterwijkse bossen tussen de tientallen vennen die dit gebied rijk is. Je kunt hier lekker bijkomen en energie opdoen onder het genot van een kop koffie, een heerlijke hap of een van de vele speciaal bieren die hier verkrijgbaar zijn.

 • Brasserie Ome Jan

  Sfeer- en smaakvolle brasserie aan de rand van het pittoreske Oisterwijk. Je vindt Ome Jan in een mooie groenrijke omgeving. Gastvrijheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De menukaart bevat gerechten die worden bereid met verse ingrediënten. 

 • Saranne

  Aan De Lind 15 kun je de gehele dag terecht voor lekkernijen zoals gebak, chocolade, macarons en delicatessen. Kom genieten van onder andere de knusse sfeer!

 • Mie Pieters

  Bij ''Mie Pieters' vind je heerlijke gerechten bereid met producten uit eigen streek. Ambachtelijk brood van Robert van Beckhoven, een lekkere zelfgemaakte soep, lunch of een hapje bij de borrel.

 • Den Heijkant

  Een gezellig kleinschalig boerderijterras en een prachtig koffie- en theehuis. Met gebak uit eigen keuken. Proef het zelf bij Den Heijkant!

Heerlijk lokaal

In ons bourgondische Brabant doen we niets liever dan samen eten en drinken. Onze boeren, bakkers en brouwers maken daarom de lekkerste en mooiste producten. Ook in Oisterwijk kun je allerlei streekproducten kopen.

Kijk hier voor een overzicht!