Bourgondisch Oisterwijk

Culinair, bourgondisch en gezelligheid. Drie woorden die op Oisterwijk van toepassing zijn. Kom samen lunchen, dineren of gezellig borrelen. Geniet van de sfeervolle café's, restaurants en grote terrassen in het centrum. Maar ook in het buitengebied is het heerlijk toeven op een gezellig terras, in een knus café of bij een mooi restaurant. Het aanbod varieert, de kwaliteit staat vast. Oisterwijk op z'n best.

De Lind: de parel van Oisterwijk

De Lind is dé plek om een dagje heerlijk te vertoeven. Aan De Lind zitten verschillende restaurants, terrassen en andere eetgelegenheden. Het is niet moeilijk om tijdens jouw bezoek aan Oisterwijk, Parel in ’t groen, een leuke eetgelegenheid te vinden.

 

Bourgondisch Oisterwijk - in het centrum of buitengebied

Boshuis Venkraai

Boshuis Venkraai ligt middenin de Oisterwijkse bossen tussen de tientallen vennen die dit gebied rijk is. Je kunt hier lekker bijkomen en energie opdoen onder het genot van een kop koffie, een heerlijke hap of een van de vele speciaal bieren die hier verkrijgbaar zijn.

Brasserie Ome Jan

Sfeer- en smaakvolle brasserie aan de rand van het pittoreske Oisterwijk. Je vindt Ome Jan in een mooie groenrijke omgeving. Gastvrijheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De menukaart bevat gerechten die worden bereid met verse ingrediënten. 

Saranne

Aan De Lind 15 kun je de gehele dag terecht voor lekkernijen zoals gebak, chocolade, macarons en delicatessen. Kom genieten van onder andere de knusse sfeer!

Mie Pieters

Bij ''Mie Pieters' vind je heerlijke gerechten bereid met producten uit eigen streek. Ambachtelijk brood van Robert van Beckhoven, een lekkere zelfgemaakte soep, lunch of een hapje bij de borrel.

Den Heijkant

Een gezellig kleinschalig boerderijterras en een prachtig koffie- en theehuis. Met gebak uit eigen keuken. Proef het zelf bij Den Heijkant!

Zoetigheden en meer 'Bij Robèrt'

Oisterwijks trots in de Leerfabriek: hoogwaardige patisserie producten van Robèrt van Beckhoven. Als je zelf ook heel graag bakt en kookt en je kennis en vaardigheden wilt verbeteren is een cursus van 'Bij Robèrt' de juiste keuze.

Bezoek 'Bij Robèrt'