Bord met daarop een gerecht van diverse bloemen en groene bladeren in een licht groene saus.

Tuin de Es x VADERLAND

Een volledig verzorgde, gastronomische en inspirerende avond bij Tuin de Es. Chef Joep van Vaderland bereid in 4 gangen culinaire gerechten op basis van de verse groente, kruiden en bloemen van Tuin de Es en uit de tuin en keuken van Vaderland in Nederwetten. We serveren passende wijnen en alcoholvrije alternatieven.

We starten om 18 uur met een rondleiding over Tuin de Es door Bart Pijnenburg en Daniella de Winter. Met onderweg een aperitief, amuses en een paar kleine gerechtjes in de tuinderij. Lianne (Vaderland) en Bart (de Es) gaan met gasten in gesprek over biologisch, natuurinclusief boeren, bodembiologie en microbioom. Wat we daarvan leren en hoe we elkaar kunnen inspireren. Vervolgens gaan we lekker aan tafel waarop nog meer gerechten van Joep worden geserveerd.

Wanneer

  • Woensdag 16 juli 2025 18.00 - 21.00 uur

Prijzen

  • € 99,00 Kosten zijn per persoon voor een volledig verzorgde avond.

Locatie