Slagerij Ketelaars

Slagerij Ketelaars is een familiebedrijf. Het ligt middenin het centrum van Moergestel. Bijna alle producten worden zelf geproduceerd in de eigen slagerij/worstmakerij. De producten worden met zorg en toewijding gemaakt of ingekocht. Denk dan aan: minder zout in vleeswaren en maaltijden en bewuste inkoop van de (vlees)grondstoffen.

Slagerij Ketelaars heeft het vlees van:

  • Het Wroetvarken: de varkens kunnen de hele dag wroeten, zijn actiever, attenter en vertonen natuurlijk gedrag. Robuuste dieren smaakvoller vlees, vloeren voorzien van laag strooisel, betere leefomstandigheden, driemaal meer leefruimte, non-GMO voer, onbeperkt eten en drinken en regionaal;
  • Gildehoen Kippenvlees: 100% Antibiotica vrije Kip;
  • Rundvlees uit Twente: respect voor het dier, ruime diervriendelijke stallen, ‘s-zomers lopen de koeien in de wei, kalfjes zogen bij de moederkoe, Kleinschalig slachthuis in Oldenzaal.

Kwaliteit-Ambacht-Smaak-Verantwoord eten staan hoog in het vaandel.

"Meester wo…

Slagerij Ketelaars is een familiebedrijf. Het ligt middenin het centrum van Moergestel. Bijna alle producten worden zelf geproduceerd in de eigen slagerij/worstmakerij. De producten worden met zorg en toewijding gemaakt of ingekocht. Denk dan aan: minder zout in vleeswaren en maaltijden en bewuste inkoop van de (vlees)grondstoffen.

Slagerij Ketelaars heeft het vlees van:

  • Het Wroetvarken: de varkens kunnen de hele dag wroeten, zijn actiever, attenter en vertonen natuurlijk gedrag. Robuuste dieren smaakvoller vlees, vloeren voorzien van laag strooisel, betere leefomstandigheden, driemaal meer leefruimte, non-GMO voer, onbeperkt eten en drinken en regionaal;
  • Gildehoen Kippenvlees: 100% Antibiotica vrije Kip;
  • Rundvlees uit Twente: respect voor het dier, ruime diervriendelijke stallen, ‘s-zomers lopen de koeien in de wei, kalfjes zogen bij de moederkoe, Kleinschalig slachthuis in Oldenzaal.

Kwaliteit-Ambacht-Smaak-Verantwoord eten staan hoog in het vaandel.

"Meester worstmaker" Martijn is verantwoordelijk voor de productie van de huisgemaakte vleeswaren en inkoop van vers Wroetvarkensvlees, vers rundvlees en Gildehoen kip.

"Chef de Cuisine" Ard is verantwoordelijk voor de productie van maaltijden - salades - vlugklaar producten - toonbank – lamsvlees – Barbecue – Gourmet - Partypan. En hij is sinds kort bezig met ambachtelijke huisgemaakte vegetarische producten.

Judith is verantwoordelijk voor de administratie - PR e.d..

Samen vormen zij de "drie-eenheid" van de slagerij. Samen met hun team zorgen ze ervoor dat u verantwoord lekker kunt genieten van een mooi stukje vlees.

DAARVOOR KOM JE NAAR MOERGESTEL

Locatie