Winactie Natuurlijk Oisterwijk

WINACTIE 'NATUURLIJK OISTERWIJK' IS GESLOTEN - Winnaar is Monique van Dusschoten, gefeliciteerd!

We zijn heel trots op het behalen van de Top 5 van de verkiezing 'Allermooiste dorp van Nederland 2020' van de ANWB. We vieren dit dan ook graag met jou met een aantal mooie prijzen. Als laatste prijs hebben we de winactie 'Natuurlijk Oisterwijk' 

Win een overnachting voor 2 personen bij Meneer van Eijck, midden in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Stel je eens voor...Je wordt wakker met het gezang van vogels en draait je nog een keertje om onder je comfortabele dekbed. Je ontwaakt langzaam en geniet van het prachtige uitzicht op het bos. Na een heerlijke douche schuif je aan een uitgebreid ontbijt. Je voelt uitgerust en bent er echt even tussenuit. Na een lange fietstocht en een bezoekje aan het pittoreske Oisterwijk kom je terug en laat je je verwennen met een driegangendiner van de chef.

De jury van de ANWB-verkiezing 'Allermooiste dorp van Nederland 2020' roemde de typisch Brabantse sfeer én ligging van Oisterwijk. ‘Vooral het centrum, De Lind – een mooie streep groen, heeft grandeur. Dé plek om te shoppen en de bourgondische mens tevreden te stellen in een van de vele restaurants met lekkere terrassen (hoe Brabants!). Het dorp ligt jaloersmakend mooi in de bossen. En dan die heide en die mooie spiegelende vennen!’ Redenen genoeg dus voor een heerlijk nachtje weg in Oisterwijk!

De prijs bestaat uit:

  • Een overnachting voor 2 personen inclusief een vers en uitgebreid ontbijtbuffet;
  • Een driegangendiner van de chef (exclusief drankjes);
  • Een dag fietshuur inclusief fietsroutes op een dag naar keuze tijdens jouw verblijf bij Meneer van Eijck;
  • Gratis parkeren;
  • Uitgebreide informatie over Oisterwijk en omgeving.

Hoe maak je kans?

Like onze Facebookpagina en like en deel het Facebookbericht 'Winactie Natuurlijk Oisterwijk' van donderdag 29 oktober 2020. Op dinsdag 17 november 2020 maken we de winnaar bekend via onze Facebookpagina. Houd deze dus goed in de gaten! De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons.

Winactievoorwaarden
Deze prijs is geldig op basis van beschikbaarheid en niet inwisselbaar voor geld. En te verzilveren binnen één kalenderjaar na bekendmaking van de winnaar. De overnachting is exclusief toeristenbelasting. De kamer kan afwijken van de getoonde fotoLees hier alle winactievoorwaarden

Deze winactie is georganiseerd in samenwerking met Hotel Restaurant Grandcafé Meneer van Eijck in Oisterwijk.