Winactie 'Ontdek Oisterwijk'

WINACTIE 'ONTDEK OISTERWIJK' IS GESLOTEN - Winnaar is Trudy van der Weide, gefeliciteerd!

We zijn heel trots op het behalen van de Top 5 van de verkiezing 'Allermooiste dorp van Nederland 2020' van de ANWB. We willen dit dan ook graag vieren met een aantal mooie prijzen, waaronder de winactie 'Ontdek Oisterwijk'.

Win een heerlijk nachtje weg in Oisterwijk. Maak kans op een verblijf in het trendy 4-sterren Hotel De Leijhof en een 3-gangen menu bij het sfeervolle Restaurant The George

De jury van de ANWB-verkiezing 'Allermooiste dorp van Nederland 2020' roemde de typisch Brabantse sfeer én ligging van Oisterwijk. ‘Vooral het centrum, De Lind – een mooie streep groen, heeft grandeur. Dé plek om te shoppen en de bourgondische mens tevreden te stellen in een van de vele restaurants met lekkere terrassen (hoe Brabants!). Het dorp ligt jaloersmakend mooi in de bossen. En dan die heide en die mooie spiegelende vennen!’ Redenen genoeg dus voor een heerlijk nachtje weg in Oisterwijk!

De prijs bestaat uit:

  • Een overnachting voor 2 personen in een Comfort Room van Hotel De Leijhof met een uitgebreid ontbijtbuffet; 
  • Een culinair 3-gangen diner in Restaurant The George op de dag van aankomst;
  • Een dag fietshuur inclusief fietsroutes op een dag naar keuze (graag vooraf te reserveren);
  • Complimentary WiFi internet;
  • Vrij parkeren;
  • Uitgebreide informatie over Oisterwijk en omgeving.

Hoe maak je kans?

Like en deel het Facebookbericht "Winactie Ontdek Oisterwijk' van 27 augustus 2020. Op donderdag 17 september 2020 maken we de winnaar bekend via onze Facebookpagina, houd deze dus goed in de gaten! De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons.

Winactievoorwaarden
Deze prijs is geldig op basis van beschikbaarheid en niet inwisselbaar voor geld. En te verzilveren binnen één kalenderjaar na bekendmaking van de winnaar. De overnachting is exclusief toeristenbelasting. Het 3-gangen diner in Restaurant The George is exclusief dranken. De hotelkamer kan afwijken van de getoonde fotoLees hier alle winactievoorwaarden

Deze winactie is georganiseerd in samenwerking met Hotel De Leijhof.