WinterglO'w

Het wordt kouder, de feestverlichting hangt al en dus is het snel weer tijd voor WinterglO’w! Dit driedaagse winterevenement vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december in het centrum van Oisterwijk. Kom jij ook?

Highlights van WinterglO'w - Ontdek wat je niet mag missen.

Moonlight Shoppen

Op vrijdag 14 december van 17.00 tot 22.00 uur staat het centrum van Oisterwijk in het teken van het Moonlight shoppen. De winkels zijn open en er staan tal van kraampjes met onder andere kleding, (woon)accessoires en delicatessen. Shop till you drop!

Muziekoptredens & Straattheater

Ontmoet de kerstman, luister naar de liederen van de engelen of kom kijken naar de optredens van een van de andere zangkoren en straatartiesten. Wat is jouw favoriete kerstnummer?

Kraampjes & Foodtrucks

Ook op vrij- en zaterdag kun je in het centrum shoppen in winterse sfeer. Van 12.00 tot 18.00 uur vind je vele kraampjes en foodtrucks met lekkere, mooie en bijzondere artikelen. Veel struinplezier! 

Santa Run

Grote en kleine Santa's opgelet! Ook dit jaar kun je weer meedoen aan de Santa Run. Door mee te doen, haal je geld op voor het goede doel. De Santa Run is op zondag 16 december om 16.00 uur. Schrijf je snel in en laat de Oisterwijkse straten rood met wit kleuren.

Voor ondernemers

Wil jij deel uitmaken van dit geweldige winterse evenement? Het is nog mogelijk om een kraam te huren om zo jouw producten te verkopen. Informeer naar de mogelijkheden via: kramen@cm-oisterwijk.nl.