Winterarrangementen Oisterwijk

Gezellig op stap met  familie of vrienden? Boek een van de winterarrangementen en ben zeker van een beleving waar je warm van wordt. Van speurtocht voor de kinderen tot klimavontuur voor het hele gezin, deze winter zit er niemand thuis.

Culinaire Decembertour
Reserveer vóór 7 december via Info@onsOsterwijk.nl

Prijs: € 39,50

Op vrijdag 14 december verzorgt VVV Oisterwijk samen met Stichting Ons Oisterwijk de Oisterwijkse Culinaire Decembertour met de PAREL Express. Deze culinaire tour is een heerlijk avondje uit in Oisterwijk. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden in verschillende restaurants genuttigd. De Parel Express brengt je van restaurant naar restaurant. Onderweg vertelt een gids je over de schoonheden van Oisterwijk.

Schrijf je in via de mailWinterklimarrangement
Te boeken in december, januari en februari.

Prijs: €12,50 p.p.

Kom gezellig “winterklimmen” bij De Reuselhoeve. Je wordt ontvangen met warme chocomelk en kunt daarna drie kwartier klimmen. De 130-meter lange tokkelbaan mag je daarbij natuurlijk niet overslaan. Het parcour is verlicht en er is een kampvuurtje waar je jezelf kunt opwarmen en popcorn kunt poffen of marshmallows kunt roosteren. 

Boek het arrangement hier


Winterspeurtocht
De hele winter beschikbaar.

In de winter kan het best koud zijn buiten, maar daar laten echte speurneuzen zich niet door afschrikken. Ga met Natuurmonumenten op speurtocht en ontdek alle geheimen van dit prachtige seizoen. Leuk voor de kinderen!

Neem contact op voor meer informatie

Liever zelf op pad?