Op de fiets
Fietsen door Oisterwijk is fietsen door een gebied van onbegrensde mogelijkheden. Kies zelf jouw ideale route en bepaal waar je begint en eindigt. Strijk neer op ‘Het grootste terras van Nederland’, laat je verrassen door de bijzondere combinatie van bossen, schitterende vennen en heide of geniet met kinderen bij één van de fijne speelplekken. Ben je na al die inspanning toe aan een tussenstop? De leukste cafés en restaurants liggen langs de route.

Te voet
In het buitengebied van Oisterwijk heeft elke uithoek zijn eigen karakter. Schitterende bossen en vennen in het hart van het gebied, prachtige heide op de Kampina, karakteristieke boerderijen en mooie beekdalen richting Oirschot, kleinschalig boerenlandschap in de buurt van Heukelom en kwekerijen en langgevelboerderijen in het gebied Kerkhoven. Kies zelf welke route je gaat wandelen, waar je begint, hoe lang je je tocht maakt en waar je neerstrijkt voor een tussenstop. Alles kan, alles mag. Zolang je maar geniet!

Voor de echte natuurliefhebber is er een wandeling langs maar liefst 16 van de mooiste vennen die Oisterwijk rijk is. Starten vanaf Station Oisterwijk is ook een optie!

 

Nog meer fiets- en wandelideeën 

In en om Oisterwijk zijn nog veel meer mooie fiets- en wandelroutes. Ook kun je op meerdere plekken een leuk fietsarrangement boeken of een fiets huren. Denk eens aan of kijk op: