Parel Express Zomertoer

PAREL Express Zomertoer

De Oisterwijkse toeristentrein PAREL Express rijdt elke zondag een mooie rondrit door Oisterwijk. De trein rijdt drie keer per dag een vaste route door Oisterwijk, zowel het centrum als het buitengebied en kent 12 haltes.

Door de 'hop on, hop off' formule kun je met de trein bij iedere gewenste halte uitstappen en weer instappen. Het is een mooie en gezellige manier om Oisterwijk te leren kennen. Vaak wordt gestopt bij een horecagelegenheid waar iets kan worden genuttigd, maar ook een mooi vertrekpunt is om een deel van Oisterwijk te leren kennen.

Contact

Adres:
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk
Plan je route

Wanneer

  • elke zondag t/m 31 oktober 202110.30 - 15.00 uur

Prijzen

  • Kaarten zijn verkrijgbaar in de trein. Een dagkaart kost € 5,00; een weekendkaart € 8,50. Kinderen krijgen korting en t/m 4 jaar is het gratis.

    De PAREL Express is buiten de weekenden om te boeken tot 52 personen en kost € 75,00 per uur (minimaal 3 uur, incl. aan- en wegrijtijden en excl. 6% btw). De gemiddelde prijs van een gids € 50,00; voor zover u daar gebruik van wilt maken. Er kunnen desgewenst een beperkt aantal rolstoelen en rollators mee op de trein. Locaties, consumpties en/of andere (culinaire) zaken zijn in overleg te regelen. Een andere optie is dat u en/of uw gezelschap deelneemt aan de zomertoer met het "hop off" "hop on" principe.

Locatie