Omslagfoto Good Life Festival Oisterwijk

Good Life Festival

Op zondag 17 mei 2020 strijkt de eerste editie van het Good Life Festival neer op het uitgestrekte terrein van Streekpark Klein Oisterwijk in Oisterwijk. Kom ook!

Het Good Life Festival is een healthy lifestyle festival in Oisterwijk. Hier vier je een 'Healthy Lifestyle tot the Fullest'. Te midden van de Oisterwijkse bossen en vennen, krijgen SPORT, MIND, INSPIRATION, HEALTH, FOOD & SPECIALS een geweldig podium.

Op het Good Life Festival kan je een veelzijdig programma verwachten met actieve workouts en een mooie diversiteit aan mindfull sessions in de natuur. Inspirerende sprekers delen hun verhaal en kennis met de bezoekers in een sfeervolle setting op het festivalterrein. Naast deze actieve en ontspannende bezigheden is er ook een heerlijke lounge area met foodtrucks die zorgen voor het ultieme festivalsfeertje.

 

 

Wanneer

  • zondag 17 mei 202009.00 - 21.00 uur
  • Het terrein is open vanaf 08:00 uur. Om 09:00 uur is de grand opening en om 18:00 is de final workout op het mainstage. Kom na de final workout naar de food area voor een hapje, drankje en dansje!

Prijzen

  • van € 29,00 tot € 39,00
  • Early bird : € 29,00
    Reguliere prijs: € 39,00

    Doelgroep: 14 tot 60 jaar.

Locatie

Neem alvast een kijkje