Leuke uitjes

Oisterwijk bruist normaal van de activiteiten en evenementen, maar nu is dat nét even anders. Maar ook nu is Oisterwijk niet alleen ontzettend mooi, er valt nog van alles te beleven. Je kunt er op een veilige manier genieten van onze Bourgondische gastvrijheid. De leukste uitjes vind je hier. Maar kijk ook eens op Wat te doen of Waar te gaan!

Avontuurlijk dagje Oisterwijk 

Ben je toe aan gezellige avonturen met het hele gezin? Kies dan jouw favoriete avontuur bij Oisterwijk Adventures. Wat dacht je van:

  • Fotozoektocht met de Piet Plezier trapfietsen
  • Adventure Minigolf
  • Survival obstakel parcours
  • Shooting games

Prik een datum en tijd en je bent er klaar voor een te gek avontuur! Check hier het gevarieerde aanbod!

 

Klimmen of kanovaren

Zin in een gezellig uitje? Bij de Reuselhoeve kun je klimmen of kanovaren met het gezin. Het klimmen is elke dag mogelijk vanaf 11.00u. De kanotocht vertrekt op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 11.00 uur. De veilige afstand wordt gewaarborgd. 

Klik hier voor de exacte informatie!

Fietsproeverij door Oisterwijk

Fiets er lekker op uit met deze bijzondere ontdekkingstocht door de Parel in ‘t groen. Je fietst door het prachtige dorp, de schitterende natuur en geniet  van heerlijke, culinaire pauzes. Je kunt de tocht ook maken met een goed gevulde picknickmand. 

Boek dit ideale uitje.

Picknicktour

Heerlijk fietsen door de uitgestrekte Oisterwijkse Bossen en Vennen en tussendoor genieten van een lekker lunchpakketje? Dat kan met de picknicktour. De tour is 36 kilometer en start met een gastvrije ontvangst met koffie/thee en iets lekkers bij Meneer van Eijck. Ga je mee?!

Je kunt de tour  tot 1 dag van reserveren per mail of via 013-5282314.

Knapzakkentocht 

Toe aan iets leuks? Loop dan de Knapzakkentocht! Bepakt op pad met een goed gevulde knapzak en route kun je als echte kabouters door de bossen struinen. Je moet een echte speurneus zijn om alle vragen en opdrachten te volbrengen! In de knapzak vind je ook lekkers voor onderweg. Je kunt de knapzak ophalen bij 't Stokske in Moergestel

De kosten zijn €5,- per knapzak. Vooraf reserveren via 013-5131385.

Ezelwandeling door de Oisterwijkse natuur

Ontdek de mooie Oisterwijkse natuur met een ezelwandeling, een onvergetelijk ervaring voor het hele gezin. Kinderen kunnen de hele dag knuffelen met hun ‘vriendje’. Op de rug van de ezel lopen zij zonder verveling behoorlijke afstanden. En de volwassenen genieten samen van de mooie natuur. 

Kijk hier voor meer informatie!

NOG MEER TIPS VOOR LEUKE UITJES!