Leuke uitjes

Oisterwijk bruist normaal van de activiteiten en evenementen, maar nu is dat nét even anders. Maar ook nu is Oisterwijk niet alleen ontzettend mooi, er valt nog van alles te beleven. Je kunt er op een veilige manier genieten van onze bourgondische gastvrijheid. De leukste uitjes vind je hier. Maar kijk ook eens op Wat te doen of Waar te gaan!

Avontuurlijk dagje Oisterwijk 

Ben je toe aan gezellige avonturen met het hele gezin? Kies dan jouw favoriete avontuur bij Oisterwijk Adventures. Wat dacht je van:

  • Fotozoektocht met de Piet Plezier trapfietsen
  • Adventure Minigolf
  • Survival obstakel parcours
  • Shooting games

Prik een datum en tijd en je bent er klaar voor een te gek avontuur! Check hier het gevarieerde aanbod!

 

Klimmen, indoor lasergamen en paintballen

Zin in een actief en veilig uitje? Bij de Reuselhoeve kun je klimmen, indoor lasergamen of paintballen met het gezin, kinderfeestjes en groepen kinderen tot en met 17 jaar.  

Klik hier voor meer informatie of bel met 013 - 513 6031.

Bowlen, een leuk indoor uitje

Wil je lekker even actief bezig zijn met elkaar? Ga dan bowlen bij Net Iets Anders in Oisterwijk, een beleving voor jong en oud! De vier banen zijn volautomatisch en hebben een discoverlichting en een spetterende lasershow. Voor kinderen zijn er automatische bumpers in de goten, zodat de bal altijd één of meerdere kegels raakt. Je mag met maximaal 4 personen op een baan.

Reserveer je wel even via 013-521 94 28?!


 

Jumpen bij Jump XL

Ben jij op zoek naar een leuk en vet uitje? Kom dan jumpen bij Jump XL!  En ga samen los op de trampolines en daag elkaar uit met vette tricks.

Reserveer jouw jumpsessie vooraf online en kijk hier voor meer info!

Knapzakkentocht 

Toe aan iets leuks? Loop dan de Knapzakkentocht! Bepakt op pad met een goed gevulde knapzak en route kun je als echte kabouters door de bossen struinen. Je moet een echte speurneus zijn om alle vragen en opdrachten te volbrengen! In de knapzak vind je ook lekkers voor onderweg. Je kunt de knapzak ophalen bij 't Stokske in Moergestel

De kosten zijn €5,- per knapzak. Vooraf reserveren via 013-5131385.

Ezelwandeling door de Oisterwijkse natuur

Ontdek de mooie Oisterwijkse natuur met een ezelwandeling, een onvergetelijk ervaring voor het hele gezin. Kinderen kunnen de hele dag knuffelen met hun ‘vriendje’. Op de rug van de ezel lopen zij zonder verveling behoorlijke afstanden. En de volwassenen genieten samen van de mooie natuur. 

Kijk hier voor meer informatie!

Speurtochten door de natuur

Elk seizoen is de natuur weer anders en valt er weer wat nieuws te ontdekken en te beleven. Ga samen met jouw gezin op pad met een speurtas van Natuurmonumenten en ontdek via leuke opdrachten hoe verrassend mooi en wonderlijk de natuur in elkaar steekt. Je kunt kiezen uit een speurtas voor de kinderen van 4-8 jaar of 9-12 jaar. 

Reserveren is niet nodig. Meer informatie over de speurtochten vind je hier.

 

Picknicktour

Heerlijk fietsen door de uitgestrekte Oisterwijkse Bossen en Vennen en tussendoor genieten van een lekker lunchpakketje? Dat kan met de picknicktour. De tour is 36 kilometer en start bij Meneer van Eijck. Ga je mee?!

Je kunt de tour tot 1 dag van reserveren per mail of via 013-5282314.

Fietsproeverij door Oisterwijk

Fiets er lekker op uit met deze bijzondere ontdekkingstocht door de Parel in ‘t groen. Je fietst door het prachtige dorp, de schitterende natuur en geniet onderweg in alle rust en ruimte van een goed gevulde picknickmand! 

Boek dit ideale uitje.

NOG MEER TIPS VOOR LEUKE UITJES!