Leuke (gezins)uitjes

Oisterwijk bruist weer steeds meer van de activiteiten en evenementen. Er valt van alles te doen en beleven. Je kunt op een veilige manier genieten van verschillende (gezins)uitjes. De leukste vind je hier. Maar kijk ook eens op Waar te gaan (met kinderen) of Wat te doen!

Avontuurlijk dagje Oisterwijk 

Ben je toe aan gezellige avonturen met het hele gezin? Kies dan jouw favoriete avontuur bij Oisterwijk Adventures. Wat dacht je van:

  • Fotozoektocht met de Piet Plezier trapfietsen
  • Adventure Minigolf
  • Survival obstakel parcours
  • Shooting games

Prik een datum en tijd en je bent er klaar voor een te gek avontuur! Check hier het gevarieerde aanbod!

 

Klimmen, indoor lasergamen en paintballen

Zin in een actief en veilig uitje? Bij de Reuselhoeve kun je kanovaren, klimmen, indoor lasergamen of paintballen met het gezin, kinderfeestjes en groepen.  

Klik hier voor meer informatie of bel met 013 - 513 6031.

Ezelwandeling door de Oisterwijkse natuur

Ontdek de mooie Oisterwijkse natuur met een ezelwandeling, een onvergetelijk ervaring voor het hele gezin. Kinderen kunnen de hele dag knuffelen met hun ‘vriendje’. Op de rug van de ezel lopen zij zonder verveling behoorlijke afstanden. En de volwassenen genieten samen van de mooie natuur. 

Kijk hier voor meer informatie!

Kabouters zoeken

Wil je met jonge kinderen leuk wandelen in het bos? Loop dan het kabouterpad van De Gerrithoeve. En ga op pad met een tas met opdrachten, een puntmuts en lekkers voor onderweg. Na afloop wacht er nog een leuke verrassing. Je kunt het speciale kabouterpakket ophalen bij De Gerrithoeve in Oisterwijk. De kabouterwandeling duurt ongeveer anderhalf uur en is ook voor de kleinere kabouters goed vol te houden. 

De kosten zijn € 4,50 per kindje. Bel voor meer info en reserveren (graag vooraf) met 0411-673189.

Speurtochten door de natuur

Elk seizoen is de natuur weer anders en valt er weer wat nieuws te ontdekken en te beleven. Ga samen met jouw gezin op pad met een speurtas van Natuurmonumenten en ontdek via leuke opdrachten hoe verrassend mooi en wonderlijk de natuur in elkaar steekt. Je kunt kiezen uit een speurtas voor de kinderen van 4-8 jaar of 9-12 jaar. 

Reserveren is niet nodig. Meer informatie over de speurtochten vind je hier.

 

Fiets- en Funroute

Met deze route is fietsen door Oisterwijk ook voor kinderen een feest. Terwijl je samen geniet van de uitgestrekte bossen, schitterende vennen en het mooie boerenlandschap, is er meer dan genoeg tijd voor een tussenstop bij één van de vele fijne plekken voor kinderen. Zo is deze route een heerlijk uitje voor groot en klein!

Je kiest zelf waar je begint, hoe vaak en waar je afstapt en de totale lengte van de route. 

Op pad op Landgoed Nemerlaer met Vossenstreken

De natuur van Landgoed Nemerlaer zit vol geheimen en wonderbaarlijke weetjes…Ontdek ze met Vossenstreken, een superleuke wandelapp voor de hele familie! Je kunt kiezen uit drie routes, tussen de 3,5 en 5 kilometer, met leuke en avontuurlijke opdrachten. De routes zijn geschikt voor kinderen tussen 5 en 12 jaar.

Je start je wandeling vanaf Natuurpoort Nemerlaer in Haaren. Klik hier voor meer info. 

 

Bowlen, een leuk indoor uitje

Wil je lekker even actief bezig zijn met elkaar? Ga dan bowlen bij Net Iets Anders in Oisterwijk, een beleving voor jong en oud! De vier banen zijn volautomatisch en hebben een discoverlichting en een spetterende lasershow. Voor kinderen zijn er automatische bumpers in de goten, zodat de bal altijd één of meerdere kegels raakt. Je mag met maximaal 4 personen op een baan.

Reserveer je wel even via 013-521 94 28?!


 

Picknicktour

Heerlijk fietsen door de uitgestrekte Oisterwijkse Bossen en Vennen en tussendoor genieten van een lekker lunchpakketje? Dat kan met de picknicktour. De tour is 36 kilometer en start bij Meneer van Eijck. Ga je mee?!

Je kunt de tour tot 1 dag van reserveren per mail of via 013-5282314.

Fietsproeverij door Oisterwijk

Fiets er lekker op uit met deze bijzondere ontdekkingstocht door de Parel in ‘t groen. Je fietst door het prachtige dorp, de schitterende natuur en geniet onderweg van heerlijke, culinaire pauzes bij vier mooie horecalocaties. Of je maakt de fietstocht in alle rust en ruimte met een goed gevulde picknickmand.

Boek dit ideale uitje.

Nog meer tips voor leuke uitjes!