Fotowedstrijd O' wat ben je mooi

De gemeente Oisterwijk heeft veel schitterende en typische pareltjes, maar welke vind jij nu het mooiste? Wij zijn heel benieuwd naar een foto van jouw favoriete plek of moment! Dit kan een foto van de natuur of de omgeving zijn, van een evenement, van een terras, een monument, van alles wat je mooi vindt aan Oisterwijk.

Hoe doe je mee?

Wil je meedoen aan de fotowedstrijd? Mail dan jouw mooiste digitale foto's (maximaal 2) uiterlijk 31 mei 2020 naar info@bezoekoisterwijk.nl. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, een beschrijving van de foto en je mailadres en telefoonnummer. De spelregels voor de in te sturen foto's vind je hier

Wat kun je winnen?

Een onafhankelijk jury selecteert de tien mooiste en meest bijzondere foto’s voor het thema O’ wat ben je mooi. De winnende foto's zijn later dit jaar te zien bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) Oisterwijk in de Tiliander in Oisterwijk. Ook worden de tien winnende foto's gepubliceerd op deze website en onze social media. 

De allermooiste inzending wordt uitgeroepen tot de winnaar van de Fotowedstrijd O’ wat ben je mooi. Hij/zij ontvangt een lokale cadeaubon ter waarde van maar liefst € 100,- . De winnaars van de tweede en derde prijs krijgen een cadeaubon van € 50,-, de vierde tot en met tiende prijs elk € 20,-.