O' wat ben je mooi

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Oisterwijk is altijd mooi! In elk seizoen kun je op de fiets of te voet de schitterende natuur verkennen, gezellig samen winkelen in het historische centrum of genieten bij een van de vele cafes of restaurants. Ook is Oisterwijk normaal gesproken het decor van allerlei evenementen en activiteiten. Nu is dat nét even anders.

Juist in deze tijd willen we laten zien hoe mooi Oisterwijk is. Met nieuwe, creatieve initiatieven proberen we je zo veel mogelijk tegemoet te komen. We kijken er dan ook erg naar uit om je te ontvangen en samen te genieten! 

 • Vakantie vieren

  Oisterwijk heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in eigen land! Verken alle overnachtingsmogelijkheden of reserveer direct een van de verblijfsarrangementen.

 • Leuke uitjes

  Oisterwijk bruist normaal van de activiteiten en evenementen, maar nu is dat nét even anders. Gelukkig kun je ook op een veilige manier genieten van onze Bourgondische gastvrijheid. Bekijk hier de leukste en lekkerste uitjes.

 • Lekker eten & drinken

  Oisterwijk barst van de gezellige terrasjes en goede restaurants. Laat je verwennen door de bourgondische gastvrijheid in het historische centrum van Oisterwijk, in de bossen en aan de vennen, het buitengebied of aan het dorpsplein van Moergestel of Haaren. Daarnaast kun je bij een deel van horeca ook nu nog terecht voor een ruime keuze aan afhaal- en bezorgmogelijkheden. 

 • Gezellig winkelen

  Er is geen dorp in Brabant waar je zo goed kunt shoppen als in Oisterwijk. Loop de Lind op en neer, steek door naar de Dorpsstraat en vergeet ook zeker de sfeervolle zijstraatjes niet. Je vindt er bekende landelijke winkels, maar verder vooral veel lokale boetiekjes en delicatessenzaken. Deze mix staat samen met de pittoreske en gastvrije sfeer garant voor een gezellig dagje winkelen!