O' wat ben je mooi

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Oisterwijk is altijd mooi! In elk seizoen kun je op de fiets of te voet de schitterende natuur verkennen, gezellig samen winkelen in het historische centrum of genieten bij een van de vele cafes of restaurants. Ook is Oisterwijk normaal gesproken het decor van allerlei evenementen en activiteiten. Nu is dat nét even anders.

Juist in deze tijd willen we laten zien hoe mooi Oisterwijk is. We kijken er dan ook erg naar uit om je te ontvangen en samen te genieten!

 • Vakantie vieren

  Oisterwijk heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in eigen land! Verken alle overnachtingsmogelijkheden of reserveer direct een van de verblijfsarrangementen.

 • Leuke uitjes

  Oisterwijk bruist normaal van de activiteiten, maar nu is dat nét even anders. Gelukkig kun je ook nu genieten. Bekijk hier de leukste en lekkerste uitjes.

 • Lekker eten & drinken

  Oisterwijk barst van de gezellige terrasjes en goede restaurants. Laat je verwennen door de bourgondische gastvrijheid!

 • Gezellig winkelen

  Er is geen dorp in Brabant waar je zo goed kunt shoppen als in Oisterwijk. Je vindt er bekende landelijke winkels, maar vooral ook lokale boetiekjes en delicatessenzaken. Kom eens langs!

   

 • Inspiratieblogs

  We willen je graag de mooiste en leukste plekken van Oisterwijk laten zien. Er is ontzettend veel te ontdekken in onze gemeente. Laat je inspireren!