O' wat ben je mooi

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Oisterwijk is altijd mooi! In elk seizoen kun je op de fiets of te voet de schitterende natuur verkennen, gezellig samen winkelen in het historische centrum of genieten bij een van de vele cafes of restaurants. Ook is Oisterwijk normaal gesproken het decor van allerlei evenementen en activiteiten. Nu is dat nét even anders.

Juist in deze tijd willen we laten zien hoe mooi Oisterwijk is. Met nieuwe, creatieve initiatieven proberen we je zo veel mogelijk tegemoet te komen. We kijken er dan ook erg naar uit om je te ontvangen en samen te genieten! 

 • Vakantie vieren

  Oisterwijk heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in eigen land! Verken alle overnachtingsmogelijkheden of reserveer direct een van de verblijfsarrangementen.

 • Leuke uitjes

  Oisterwijk bruist normaal van de activiteiten en evenementen, maar nu is dat nét even anders. Gelukkig kun je ook op een veilige manier genieten van onze Bourgondische gastvrijheid. Bekijk hier de leukste en lekkerste uitjes.

 • Lekker eten & drinken

  Gelukkig kun je ook thuis genieten van een lekkere lunch, diner of kopje koffie van jouw favoriete café of restaurant. De horeca in Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Heukelom biedt een ruime keuze aan afhaal- en bezorgmogelijkheden. Zo kun je alsnog genieten van een lekkere en gezellige maaltijd en steun je de lokale horeca-ondernemers!

   

 • Gezellig winkelen

  Even gezellig winkelen is in deze tijd niet zo vanzelfsprekend. Door de lockdown zijn veel winkels in onze gemeente helaas gesloten. Gelukkig kun je bij de meeste winkels online shoppen en gebruik maken van een bezorg- en / of afhaalservice. Zo winkel je veilig en steun je onze ondernemers. Verken de mogelijkheden!