O' wat ben je mooi

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Oisterwijk is altijd mooi! In elk seizoen kun je op de fiets of te voet de schitterende natuur verkennen, gezellig samen winkelen in het historische centrum of genieten bij een van de vele cafes of restaurants. Bovendien bruist het elk seizoen van de evenementen. Niet alleen het centrum van Oisterwijk en Moergestel, maar ook het buitengebied is het decor van allerlei evenementen.

Juist in deze tijd willen we laten zien hoe mooi Oisterwijk is. Met nieuwe, creatieve initiatieven proberen we je zo veel mogelijk tegemoet te komen. We kijken er dan ook erg naar uit om je te ontvangen en samen te genieten! 

Vind jij Oisterwijk ook zo mooi? Bestel dan een leuke O' wat ben je mooi hoodie of polo via onze webshop!

Leuke uitjes

Oisterwijk bruist normaal van de activiteiten en evenementen, maar nu is dat nét even anders. Gelukkig kun je ook op een veilige manier genieten van onze Bourgondische gastvrijheid. Bekijk hier de leukste en lekkerste uitjes.

Lekker eten & drinken

Gelukkig kun je weer genieten van een lekkere lunch, diner of kopje koffie bij jouw favoriete café of restaurant. De horecabedrijven in Oisterwijk ontvangen je graag! Voor een lunch of diner in een café of restaurant moet je wel van te voren reserveren. Een terrasje pikken kan meestal zonder reservering. Ook blijft een deel van de horecabedrijven in Oisterwijk gewoon voor jou thuis koken. Klik voor meer informatie!

 

Gezellig winkelen

Even gezellig winkelen is niet meer zo vanzelfsprekend. Dat wil niet zeggen dat je jouw favoriete winkel niet kunt bezoeken. Winkelen op afspraak, online via een webshop of gewoon tijdens de aangepaste openingstijden, bij onze winkeliers ben je van harte welkom. Natuurlijk allemaal op een veilige manier. Verken de mogelijkheden!