O' wat ben je mooi

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Oisterwijk is altijd mooi! In elk seizoen kun je op de fiets of te voet de schitterende natuur verkennen, gezellig samen winkelen in het historische centrum of genieten bij een van de vele cafes of restaurants. Bovendien bruist het elk seizoen van de evenementen. Niet alleen het centrum van Oisterwijk en Moergestel, maar ook het buitengebied is het decor van allerlei evenementen.

Juist in deze tijd willen we ook laten zien hoe mooi Oisterwijk is. Met nieuwe, creatieve initiatieven helpen bewoners en bedrijven elkaar door deze vervelende tijd en proberen we onze gasten en bezoekers zo veel mogelijk tegemoet te komen. We kijken er erg naar uit om je weer te mogen ontvangen en samen te genieten! 

Leuke lente-uitjes

Oisterwijk bruist normaal van de activiteiten en evenementen, maar nu is dat nét even anders. Gelukkig kun je ook op een veilige manier genieten van onze Bourgondische gastvrijheid. Bekijk hier de leukste en lekkerste lente-uitjes.

Lekker eten & drinken

Gelukkig kun je vanaf 1 juni weer genieten van een lekkere lunch, diner of kopje koffie bij jouw favoriete café of restaurant. De horecabedrijven in Oisterwijk ontvangen je graag! Voor een lunch of diner in een café of restaurant moet je wel van te voren reserveren. Een terrasje pikken kan meestal zonder reservering. Ook blijft een deel van de horecabedrijven in Oisterwijk gewoon voor jou thuis koken. Klik voor meer informatie!

 

Verantwoord shoppen

Even gezellig winkelen is in deze tijd niet zo vanzelfsprekend. Dat wil niet zeggen dat je jouw favoriete winkel niet kunt bezoeken. Winkelen op afspraak, online via een webshop of gewoon tijdens de aangepaste openingstijden, bij onze winkeliers ben je van harte welkom. Natuurlijk allemaal op een veilige manier. Verken de mogelijkheden!