Totaal kunstaanbod

Totaalaanbod Art in Oisterwijk

Expositie, lezingen en wijnproeverij 'Kunst tussen de bedrijven' 

Onder het motto ‘Kom naar de Laarakkers’ organiseren kunstenaars Ellen Brouwers, Maarten Franssen, Paul Funcken, Monique Lipsch, Jan Snep, Jos Verschaeren en Andre van de Wijdeven het event 'Kunst tussen de bedrijven'. Met een expositie in de buitenlucht, een aantal lezingen en wijnproeverijen vragen ze met nieuw elan aandacht voor cultuur en ondersteunen ze het kunstfestival Art in Oisterwijk, dat van 3 tot en met 26 juni in Oisterwijk plaatsvindt.

Vanaf 4 juni 2022 t/m 26 juni 2022 kun je expositie van donderdag tot zondag tussen 13-18 uur bezoeken. Ook scholieren en groepen tot 15 personen zijn van harte welkom. Op aanvraag kan een rondleiding verzorgd worden. Het event vindt plaats aan de Laarakkerweg 26 in Oisterwijk, in het gebouw van Ellen Brouwers Designing Art.

Lezingen

Behalve een expositie kun je ook een aantal lezingen bijwonen. De lezingen staan in relatie tot kunst en cultuur. Ze beginnen om 15.00 uur en zijn voor iedereen toegankelijk:

  • Zaterdag 4 juni: Brons door Linda Dielemans 
  • Donderdag 23 juni : Eyeopener ‘Internationale jaar van het glas 2022’ door Ellen Brouwers en Paul Roman 
  • Zondag 26 juni: 2000 jaar Kunst én Architectuur door Rene Erven

Voor meer info over de lezingen, klik hier.

Weekends special Taste art, Taste Wine - Willem Dietvorst 

Zowel de kunstenaar als de wijnbouwer beschikken over een eigen visie en signatuur. Het mooiste resultaat geldt. Dit is wat kunst en wijn met elkaar verbindt. Voor vinoloog Willem Dietvorst is het daarbij de kunst te excelleren in zowel de wijntheorie als in proeftechniek. Hij neemt je dan ook graag mee in de wereld van bijzondere, biologische wijnen van juist deze landen.

Voor meer info over Taste Art, Taste Wine, klik hier.